Görevden uzaklaştırılan rektörle ilgili şok iddia!

Görevden uzaklaştırılan rektörle ilgili şok iddia!

Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bugünkü köşesinde, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) Rektörü Hüseyin Bağ ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu.

Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bugünkü köşesinde, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) Rektörü Hüseyin Bağ ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Zeyrek'in iddiasına göre (PAÜ) Rektörü Hüseyin Bağ, 16'sı dekanlık, 3'ü yüksekokul, 2'si enstitü ve bir de teknokent olmak üzere 22 koltuğa daha aynı anda oturarak bu görevleri yürütmüş.

Yazının ilgili bölümünde şu ifadelere yer verilmiştir; "2017'den bu yana eşi Derya Bağ'ı kendi üniversitesinde prestijli ve yüksek maaşlı bir kadroda istihdam etme mücadelesi veriyor! Bugün sizi o “ibretlik mücadele”yi anlatan “piyes”le baş başa bırakacağım:

-Baş kahramanımız Hüseyin Bey, sadece eşi Derya Hanım konusunda değil, hayatın her alanında “azimli” ve “yetenekli” biri. 2015'te rektörlük seçimlerine girer, üçüncü olur ama yılmaz.
-Biraz da “şanslı”: 15 Temmuz darbe girişiminden sonra görevden alınan Rektör Hüseyin Bağcı'nın boşalttığı koltuğa vekaleten oturtulur.
-Aynı zamanda “hırslı” ve “çalışkan”: O koltukta “asaleten” kalmak için, 16'sı dekanlık, 3'ü yüksekokul, 2'si enstitü ve bir de teknokent olmak üzere 22 koltuğa daha aynı anda oturur.
-Ve “mütevazı”: “Bu nasıl iş” diye soranlara “zor ama yapmak zorundayım” karşılığını verir."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.