Hafta sonu havalar nasıl olacak?/Haritalı

Hafta sonu havalar nasıl olacak?/Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, kuzeybatı kesimlerinin yer yer çok bulutlu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, kuzeybatı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Muğla, Denizli, Kayseri ve Şanlıurfa çevreleri ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin, gece saatlerinde Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Hatay'ın kuzeybatı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

    

Memurlar.Net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.