Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin yüksek basınç merkezinin etkisinde kalmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Bu nedenle ülke genelinde yağış beklenmiyor, özellikle sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesinin, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayının görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde güneyli, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR 

BUZLANMA, DON VE SİS UYARISI: Ülkemiz genelinde beklenen sis hadisesinin sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olması, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA :Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde pus hadisesi ile sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. 

EGE: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...











SABAH
 
 
S

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.