İstanbul'da yarın toplu taşıma ücretsiz

İstanbul'da yarın toplu taşıma ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Pazartesi günü itibariyle 06.00-13.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

Vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyaran Topbaş, Pazartesi günü itibariyle 06.00-13.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

"TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK"

Kadir Topbaş, "İstanbul'da 2,5 milyona yakın öğrencimiz ders başı yapıyor. Ayrıca 110 bin öğretmenimiz ders başı yapacak. Yoğun bir hareketlilik var. Pazartesi gününden itibaren biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bazı önlemler aldık. Yarın itibariyle toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olacak. Toplu taşıma araçlarında ilaveler yaptık. Artık 400 bin insanımızı daha taşıyabilecek destek otobüslerimizi devreye sokuyoruz. İstiyoruz ki İstanbullular toplu taşımayı tercih ederken bir sıkıntı yaşamasınlar" dedi.

Trafik ve güvenlik nedeniyle emniyet birimleriyle de birlikte görev yapacaklarını belirten Topbaş, "Bu çalışmalarda özellikle bin 250 civarındaki polisimiz, 800 civarında jandarmamız, bin civarında zabıtamız ortaklaşa birlikte görev yapmaktalar" şeklinde konuştu.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.