Kariyer Vadisi her öğrencisi adına bağış yapıyor

Kariyer Vadisi her öğrencisi adına bağış yapıyor

Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi ve Hayat Sende Derneği arasında yapılan bağış protokolü kapsamında Kariyer Vadisi’nden eğitim alan her öğrenci adına Hayat Sende Derneği’ne bağış yapılıyor.

Konuyla ilgili Kariyer Vadisi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi, insana verdiği önemin bir parçası olarak, tüm faaliyetlerinde sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi yönetim anlayışının temel ve değişmez unsurlarından biri olarak kabul etmiştir. Bu çerçevede topluma karşı sosyal ve çevresel sorumluluklarımızı; faaliyet gösterdiğimiz ülkemizde, çalışanlarımız, iş ortaklarımız, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde yerine getirmeye özen gösteriyoruz.

Öğrencilerimize Karşı Sorumluluklarımız;
• Öğrenci memnuniyetini ön planda tutar, değişen koşullarına göre hareket eder, sürekli kendimizi yenileriz.
• Öğrencilerimizin ihtiyaç ve taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap vermek için çalışır, hizmetlerimizi zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda sunar; öğrencilerimize saygı, eşitlik ve nezaket çerçevesinde yaklaşırız.

Yasalara Karşı Sorumluluklarımız;
• Türkiye’de mevcut kanun ve yönetmeliklere, ülkemizin gelenek ve kültürlerine duyarlı davranır, tüm yasal düzenlemelere uygun hareket eder, öğrencilerimizin ve iş ortaklarımızın kurallarına ve kalite yönetim sistemlerine uygun olarak faaliyetlerimizi sürdürürüz.

Topluma Karşı Sorumluluklarımız; 
• Sosyal sorumluluk anlayışımızı iş faaliyetlerimiz ve onların etkileriyle sınırlı görmez, toplum ve çevre için en iyi olanı dikkate alır ve bu yönde çalışırız.

• En iyi yatırımın insana olan yatırım olduğuna inanır, ülkemizin genç nüfusunun eğitim düzeyinin arttırılması için çalışırız.

• Ulusal kalkınmamıza, gelişmemize ve kültürel zenginliklerimizin yaşatılmasına katkıda bulunacak eğitim ve kültür faaliyetlerini destekler, toplumun gelişimi için çaba gösteririz.

Bu çerçevede 2007 yılında devlet korumasında yetişen bir grup idealist genç tarafından kurulan Hayat Sende Derneği’ne sizin adınıza bağışta bulunuyoruz. Hayat Sende Gençlik Derneği Sabancı Vakfı tarafından iki kez Fark Yaratan seçilmiş, Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülünü almıştır. JCI tarafından Senato Özel Ödülü verilen Hayat Sende, Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından da Yılın Sivil Toplum Kuruluşu seçilmiştir. Dünyanın en büyük sosyal girişimcilik ağı Ashoka Vakfı tarafından desteklenmektedir. Hayat Sende, devlet korumasında kalan ve devlet korumasından ayrılan çocuk ve gençlerin haklarına sahip çıkmak, yaşadıkları sorunlar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek ve bu bireylerin hayata entegrasyon süreçlerinde onlara yardımcı olmak için koruma altında yetişmiş gençlerce kurulmuştur. Hayat Sende’ nin bugün ulaşmak istediği hedef her çocuğun aile ortamında büyüdüğü ve hayata eşit,güçlü ve ayrımcılığa uğramadan atıldığı bir dünyadır.

Kaynak: idealhahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.