Madem istiyorsunuz, O zaman vurmaya başlayalım!

Madem istiyorsunuz, O zaman vurmaya başlayalım!

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Erzurum İl Kongresinde konuşuyor.

Erzurum İl Kongresinde açıklamalarda bulunan Başbakan Davutoğlu muhalefeti eleştirdiği sırada salondan "vur vur inlesin, muhalefet dinlesin"sesleri yükseldi. Atılan sloganlar karşılığında Başbakan "Madem istiyorsunuz, o zaman vurmaya başlayalım" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

''İlk kongremizin talimatını Erzurum olarak verdim. Erzurum istiklalimizin teminatıdır. Sizler bize Nene Hatun'un emanetisiniz. Nene Hatun bütün asırlar için örnektir.

İKİ KONGRE ARASINDA MANEVİ BAĞ VAR

İlk kongremizi buradan başlatmamızın sebebi, vatan ne zaman dara düştüğünde Erzurum ona sığınak oldu. Milli iradenin direnişinin başladığı il. Bugün de milli iradenin teminatı AK Parti'dir. Bu iki kongre arasında bir manevi bağ var.

OLAĞANÜSTÜ HİZMETLERE İMZA ATTIK

En kısa zamanda Erzurum'a 10 bin kişilik bir spor salonu yapılacak. Erzurum yüzde 70'e varn oylarla desteğini verdi. Bizler 12 yıl içinde olağanüstü hizmetlere imza attık. 3 kez milli iradeye darbe yapılmak istendi.

AK PARTİ DİMDİK DURDU

AK Parti kadroları bu provakasyonlar karşısında dimdik durdu ve bu komploları bozdu. Ağaç için gezi olaylarında vandallık yapıldı. 6-7 Ekim olaylarına komplo faaliyetleri içerisine girdiler. 30 Mart seçimlerinde halk çatıya bakmadı temele baktı. Kobani ve Gezi Olaylarından yeni bir komplo çıkarmak istediler.

KİMSE BİZE İHANET İSNAD EDEMEZ

Biz gidip onurlu bir şekilde miting yapıp,Tuncelili kardeşlerimize seslendik. Sayın Bahçeli ne yaptı? Gidip Tunceli'de sadece bir kaç partilisine seslendi geldi. Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum! Güzel bir başlangıç yaptınız devam edin diğer Hakkari'ye, Bingöl'e ve illere de bekleriz. Kimse bu ülke için çalışan AK Parti kadrolarına ihanet isnad edemez.

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.