Mansur YAVAŞ CHP'ye EVET Dedi

Mansur YAVAŞ CHP'ye EVET Dedi

Bir dönem MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yavaş, yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağını canlı yayında ilan etti: "Kararımı verdim, CHP'den aday olmak istiyorum.”

Mansur Yavaş, FOX Tv'de canlı yayınlanan Çalar Saat'te İsmail Küçükkaya'ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Mansur Yavaş'ın CHP'den Ankara adayı olup olmayacağı Ankara gündemine bomba gibi düşmüştü.

TWITTER'DAN YAZDI ORTALIK KARIŞTI

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca, dün Mansur Yavaş'a twitterdan hayırlı olsun mesajı göndermiş, ardından mesajını silmişti.

Karaca, kişisel twitter hesabından "Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun" mesajını paylaştı.

CHP'DEN ADAY OLMAK İSTİYORUM

Şükrü Karaca'nın twitinin ardından gözlerin çevrildiği Yavaş sessizliğini bozdu. Kararını FOX TV'de katıldığı canlı yayında açıkladı. İsmail Küçükkaya'nın programına telefonla bağlanan Mansur Yavaş, "Kararımı verdim, CHP'den aday olmak istiyorum" dedi.

BEN KAZANIRIM

'Endişeniz var mı' sorusuna ise Mansur Yavaş, "Hayır yok, ben kazanırım. Gökçek'le didişmeden, sadece projelerimi konuşacağım" diye cevap verdi.

Yavaş'ın olumlu görüşünü bildirmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesi, ardından da MYK'da Parti Tüzüğünün 12. maddesine dayanılarak üye yapılması ve 22 Aralık'taki PM toplantısında sürecin tamamlanması öngörülüyor.

CHP'DEN AÇIKLAMA: 22 ARALIK'I BEKLEYİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mansur Yavaş olacağı yönündeki iddialar üzerine de 21 Aralık günü Merkez Yönetim Kurulu, 22 Aralık günü ise Parti Meclisi (PM) toplantısının yapılacağını bu toplantılarda yerel seçim komisyonunun çalışmalarının ele alınacağını söyledi. Loğoğlu, "22 Aralık PM toplantısı sonuçlanıncaya kadar duyacağınız herşey söylentiden ibaret" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum