Türk edebiyatının usta kalemi Rasim Özdenören yoğun bakımda

Türk edebiyatının usta kalemi Rasim Özdenören yoğun bakımda

82 yaşındaki Özdenören enfeksiyon nedeniyle bir aydır Ankara Cebeci'de Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde müşahede altında tutuluyordu. Eşi Ayşe Özdenören, "İyileşiyor, hastaneden çıkacağız, derken, beklemediğimiz anda yoğun bakıma kaldırıldı.

Türk edebiyatının usta kalemlerinden olan gazetemizin yazarı 82 yaşındaki Rasim Özdenören, önceki akşam kronik rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Yaklaşık bir ay önce vücudundaki enfeksiyon nedeniyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde müşahede altında tutulan Özdenören'in tedavisi sürüyor.

Eşi Ayşe Özdenören ailece üzgün olduklarını söyleyerek "Kurban Bayramı'nda Rasim bey, Kovid'e yakalandı. İyileşti, hastaneden çıkacağız derken KOAH hastalığının da etkisiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Ben de şu an Kovid'im. Bir an önce sağlığına kavuşması ve yoğun bakımdan çıkması için dua ediyoruz. Elimizden başka bir şey gelmiyor. Rasim bey kronik KOAH hastasıydı, hastalığı nüksetti" ifadelerini kullandı.'7 Güzel Adam'ın son temsilcisi Özdenören, geçtiğimiz yıl da Kovid-19'a yakalanmış, iki ay süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

MUHAMMER KURTAR - Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.