Yılın öğretmeni Survivor’a katılmak istiyor

Yılın öğretmeni Survivor’a katılmak istiyor

Şırnak'ta yılın öğretmeni seçilen Pınar Demiray, Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2014' yarışmasına katılmak istediğini söyledi.

Uluslararası müsabakalarda başarılı olduğunu belirten Pınar Demiray, ’Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2014’ yarışmasına öğrencilerinin ve arkadaşlarının tavsiyesi üzerine katılmak istediğini ifade etti.

 

"BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"

Demiray, "Öğrencilerim ve arkadaşlarımdan gelen talep üzerine Acun Ilıcalı’nın yakında yayınlayacağı ’Survivor’ yarışmasına katılmak istiyorum. Öğrencilerim ’çok mücadeleci, başarılı ve hırslısınız, katılırsanız çok seviniriz’ dediler. Ben de bunu düşündüm, eğer Acun Bey uygun görürlerse gönüllü olarak tüm içtenlikle katılmayı istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum ve kazanırsam tüm yetenekli öğrencilerime destek olacağım. Gerçek yıldızlar, şampiyonlar çıkartacağım. Benim başarımın kaynağının en büyük sebebi, bana masum gözlerle, sevgiyle bakan, her zaman destekleyen öğrencilerim oldu. Ben de aynı şekilde onları çok seviyorum, inşallah onlar için bir şeyler yapabilirim. Eğer bir ihtimal varsa Acun Ilıcalı’dan beni de yarışmaya almasını diliyorum" dedi.

Çukurca İlkokulu öğrencileri ise, öğretmenleri Pınar Demiray’ın çok başarılı bir sporcu olduğunu ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı ’Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2014’ yarışmasında öğretmenlerini görmek istediklerini söylediler. Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Çukurca İlkokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olan Pınar Demiray, Şırnak’ta yılın öğretmeni seçilmişti. Demiray, KKTC’de yılın sporcusu ödülünü KKTC Cumhurbaşkanı’ndan almıştı.

 

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.