Youtube'den sonra Facebook'ta kapatılacak iddiası!

Youtube'den sonra Facebook'ta kapatılacak iddiası!

Twitter ve Youtube'un ardından Facebook'un da kapatılması için TİB'de teknik çalışmaların sürdürüldüğü iddia edildi.

TİB, Facebook'u kapatmaya mı hazırlanıyor! Star TV Ankara muhabiri Fatma Çözen, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gizli Suriye toplantısının ses kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgili soruşturma başlattığını, Türkiye'nin taleplerini yerine getirmemesi üzerine TİB'in Youtubu kapattığını söyledi. Çözen, benzeri bir çalışmanın Facebook için de yürütüldüğünü iddia etti.

Twitter ve Youtube'un ardından Facebook'ta kapatılacak! İddiayı gündeme getiren isim ise Star TV Ankara muhabiri Fatma Çözen oldu. 

Star TV Ana Haber'de Dışişleri Bakanlığı'ndaki gizli Suriye toplantısına ait ses kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını söyleyen Çözen, konunun casusluk kapsamında değerlendirildiğini anlattı.

"TİB'İN İSTEĞİ YERİNE GETİRİLMEDİ"

Bu arada Youtube'un kapatılma süreciyle ilgili de bilgi veren Çözen, Türkiye'nin ilgili ses kayıtlarını yayınlayan kanalların kapatılması için başvuru yaptığını söyledi. Youtube'un 4 saat içerisinde ilgili kayıtları inceleyemeyeceğini açıklamasının ardından, TİB'in idari bir karar alarak siteye erişimi kapattığını anlatan Çözen, benzer bir kararın Facebook içinde alınabileceğini iddia etti. Çözen, TİB'de Facebook için bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

 

internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.