Zaman'ın Karikatürü Başbakan Erdoğan'ı Kızdırdı

Zaman'ın Karikatürü Başbakan Erdoğan'ı Kızdırdı

Başbakan Erdoğan, Zaman gazetesinde yayınlanan karikatürü "Bunları siz yaptınız siz." diyerek eleştirdi.

aşbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup toplantısında bir karikatüre çok kızdı. Erdoğan medyayı eleştirdiği bölümde Zaman gazetesinde Cem Kızıltuğ'ın karitatürünü eleştirdi, Erdoğan, "Bunları siz yaptınız siz" diyerek serzenişte bulundu.

ZAMAN'IN KARİKATÜRÜNE TEPKİ

Zaman gazetesinde yayınlanan karikatürle ilgili olarak Erdoğan, "Bugün baktım bir tane şöyle karikatür var bir yerde. Malum medya diyeceğiz artık. İşe alınmada veya memur alımında jüri, karşısında imtihana girecek olan güya üç tane önünde Ak Parti kendilerine göre parti koymuşlar. Üç tane AK Partili dolayısıyla onları devlete alıyor. Bunları siz yaptınız siz. Siz paralel devleti oluştururken sizin düşüncenizde olmayan kimseyi devlete almak istemediniz" dedi.

Başbakan'ın bahsettiği karikatür:


ERDOĞAN'I KIZDIRAN HABER

Zaman gazetesinde yer alan karikatürün hemen altında "Siyasî referansı olmayana öğretmenlik yolu kapanıyor" başlıklı haber yer alıyordu. Haberde Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki kadrolaşma ve fişleme iddiaları değerlendirilirken yeni yasa tasarısı da öğretmen adayları için sübjektif düzenlemeler getirildiği öne sürüldü. Zaman'ın haberinde "Aday öğretmenler, bir yıl görev yaptıktan sonra performans değerlendirmesine alınacak. Başarılı bulunurlarsa da sözlü veya yazılı sınav yapılacak." iddiasına da yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum