Eğitim-Bir-Sen'den Kariyer Yolculuğunda Üyelerine Tam Destek!

Eğitim-Bir-Sen'den Kariyer Yolculuğunda Üyelerine Tam Destek!

Eğitim-Bir-Sen tarafından hazırlanan Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) merkez şube ve 26 üniversitede gerçekleştirilecek “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na” hazırlık kitabı şubelere gönderildi.

Eğitim-Bir-Sen tarafından hazırlanan Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) merkez şube ve 26 üniversitede gerçekleştirilecek  “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na” hazırlık kitabı şubelere gönderildi. 

Eğitim-Bir-Sen; kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar birçok kitap hazırladı. Eğitim çalışanlarına yönelik yapılan tüm sınavlara üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretti. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve Yüksek Öğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarına hazırlık kitapları bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak kariyer yolculuklarında üyelerinin hep yanında yer aldı. Bugün de yeniden “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” hazırlık kitapçığını şubelerine gönderdi.

"Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına” girecek üyeleri için hazırlanan kitap baskıdan çıktı. Üyeler, kitabı şubelerden temin edebilecekler.

Eğitim-Bir-Sen tarafından yapılan açıklamada; "Sınava girecek üyelerimize başarılar diliyor, ihtimamla hazırladığımız bu kitabın başarılarına katkı sunmasını temenni ediyoruz." denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.