Eğitim-Bir-Sen'den MEB Bakan Yardımcılarına Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den MEB Bakan Yardımcılarına Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ve Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Millî Eğitim Bakan yardımcıları Mustafa Safran, Reha Denemeç ve Mahmut Özer’i ziyaret ederek, yeni görevlerinin...

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ve Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Millî Eğitim Bakan yardımcıları Mustafa Safran, Reha Denemeç ve Mahmut Özer’i ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ali Yalçın, eğitimin gündemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı, acil çözüm bekleyen sorunların ele alındığı görüşmelerde, genel yetkili sendika olarak, sorunları dile getirmekle yetinmediklerini, çözüm önerilerini de yetkililerle ve ilgili kurumlarla paylaştıklarını, başarıya giden yolun sorunların çözümünden geçtiğini söyledi.

Yeni dönemde, yeni başlayacak eğitim-öğretim yılında sorunların zamana yayılmadan çözüme kavuşturulacağına inandıklarını ifade eden Yalçın, eğitim çalışanlarının işinin başına huzurlu bir şekilde gidebilmeleri için yapılacak her çalışmaya, atılacak her adıma, şimdiye kadar olduğu gibi, destek olacaklarını, katkıda bulunacaklarını kaydetti.

Bakan yardımcıları Mustafa Safran, Reha Denemeç ve Mahmut Özer ise, eğitim hizmet kolunun yetkili sendikası Eğitim-Bir-Sen başta olmak üzere, bütün paydaşların görüş, öneri ve eleştirilerini önemsediklerini, ortak aklı öne çıkararak, istişareyi çalışmalarının merkezine alarak, sorunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.