Eğitim-Bir-Sen'in Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Kitabı Çıktı

Eğitim-Bir-Sen'in Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Kitabı Çıktı

Eğitim-Bir-Sen Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı çıktı

Eğitim-Bir-Sen Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı çıktı. Eğitim-Bir-Sen; Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya daha imza attı.

Eğitim-Bir-Sen olarak, bugüne kadar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk; Asil Öğretmenlik Sınavı için hazırladığımız kitapla aday öğretmenlerimizin neredeyse tamamına ulaştık. Son olarak, hizmet anlayışının son ürünü olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı’nı basıp üyelerimizin istifadesine sunmuş bulunmaktayız.

Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağı inancıyla faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen olarak, çalışma hayatı içinde üyelerimizin ve tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat ve hak temelli bir kariyer planlaması yapmasına, mesleki bilgi ve becerisini artırmasına, nitelikli bir insan kaynağı oluşturulmasına katkı sağlamak için çalışmalarımıza ilk günkü şevk, azim ve hızla devam ediyoruz.

Üyelerimiz, mevzuat birimimiz tarafından büyük bir emek ve titizlikle hazırlanan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı’nı şubelerimizden temin edebilirler.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum